Priser på personlig træning

Klippekort (60 min. pr. gang)
· 05 turs klippekort: kr. 4.000,-
· 10 turs klippekort: kr. 7.500,-
· 20 turs klippekort: kr. 14.000,-

Genoptræning (30 min. pr. gang)
· 10 turs klippekort: kr. 3.500,-
 
Rabatter på personlig træning:
· Ved 2 personer samtidig gives der 25 % rabat
 
N.B. Alle klippekort har en gyldighed på 3 år!

Personlig træning

Din Personlige Træning; Balance mellem krop og træning? Trimmet krop? - eller måske blot mere velvære i din egen hverdag? Det er svært for os, at fortælle dig hvad dine drømme er, til gengæld vil vi gøre, hvad vi kan, for at du skal få dem opfyldt.

Personlig træning er ikke den nye mirakelkur, og vi er ikke tilhænger af andre nemme smutveje. Personlige træning vil kræve din fulde indsats, for vores formål er at vise dig, at træning er både sjovt, lærerigt og livsbekræftende - Og med den rigtige rådgivning er resultaterne overraskende berigende.

Personlig træning er en specifik sammensmeltning af vores kompetencer, der med udgangspunkt i dig, sammensættes således du resultatmæssigt opnår dine mål og drømme bedst muligt - begribeligt baseret på de mest moderne og gennemtestede teknikker og teorier.

Du vil blive guidet, rådgivet og inspireret af Sharyn Dell, vores kompetente personlige træner, men i sidste ende afhænger det af egen involvering og indlevelse for at du opnår dine mål. Til gengæld garanter vi så også, at du når dem.

Vi ser frem til hjælpe dig...

Din personlige træner...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shape | CVR: 28831552 | Strandparken 6, kld., 8000 Aarhus C  | Tlf.: 22 71 72 69 | shape@shapedanmark.dk