Ny inspiration...?

Book et kursus og giv dine instruktører ny viden og motivation!

EFFEKT Basis

EFFEKT er funktionel muskeltræning, bestående af muskeltræningsøvelser der udføres langsomt og uden ydre belastning. Læs mere her!

EFFEKT 2

EFFEKT 2 er en fortsættelse af EFFEKT Basis. Det er en fordel, at deltagerne har kendskab til EFFEKT's grundprincipper. Læs mere her!

Pilates | Smagsprøve

Pilatesøvelserne fokuserer på optimal træning af muskulaturen der støtter rygsøjlen, dvs. musklerne i maven og ryggen. Læs mere her!

Pilates med flow

En Pilates time med flow, er en sammensætning af Pilates øvelser, med glidende overgange fra den ene øvelse til den anden. Læs mere her!

Træning af seniorer

Kurset vil give dig idéer og inspiration til, hvordan du varierer og tilpasser din undervisning, så du bedst mulig træner seniorer. Læs mere her!

Funktionel træning

Få en masse idéer til, hvordan du kan ændre de traditionelle øvelser, så de bliver mere funktionelle og gavnlige for kroppen. Læs mere her!

Cirkeltræning

Lær hvordan du sammensætter et effektivt træningspas til alle, via stationer som varierer i både sværhedsgrad og intensitet. Læs mere her!

Træning med store bolde

Få en masse inspiration til, hvordan man kan bruge bolden, både i holdundervisning samt i
"en-mands" undervisning. Læs mere her!

F.I.T.

F.I.T. kombinerer effektiv pulstræning med funktionelle træningsøvelser, med eller uden brug af redskaber. Alle kan være med. Læs mere her!
Shape | CVR: 28831552 | Strandparken 6, kld., 8000 Aarhus C  | Tlf.: 22 71 72 69 | shape@shapedanmark.dk