Bliv tændt af en ildsjæl​Synes du, det er svært at komme i gang? Så er du ikke den eneste. Det ved jeg som drivkraften bag Shape, hvor jeg siden 2005 har fungeret som både personlig træner og holdunderviser. Her har jeg mødt – og motiveret – vidt forskellige mennesker med vidt forskellige historier, ønsker og udfordringer.


Jeg brænder for at hjælpe dig og andre med at finde gnisten, med at få trænet korrekt og få mest muligt ud af kroppen, kosten, energien. Mest muligt ud af livet. Jeg er bredt uddannet inden for fitness, idræt og kost. For at kunne kommunikere mere præcist er jeg desuden uddannet NLP-coach, hvilket samtidig styrker min evne til at hjælpe dig med at finde gnisten – og med at finde ind til roden af eventuelle problemstillinger.


Jeg har de senere år valgt at specialisere mig inden for træning og coaching af 40+ kvinder og mænd, da der sker utroligt meget i kroppen fra 40-årsalderen, som er super interessant at arbejde med. Et faktum, jeg bogstaveligt talt mærker på egen krop.


De hormonelle ændringer i kroppen kan ramme mennesker meget forskelligt. Både i krop og sind. Men fælles for os alle er, at træning giver større overskud til at komme igennem overgangsalderens udfordringer – og desuden lægger fundamentet for en alderdom med en stærk, sund og brugbar krop.Nyd livet. Hele livet.Gennem mine 26 år som sundhedscoach har jeg haft den store glæde, at både holddeltagerne og mine personlige træningsdeltagere er blevet hængende, fordi de er blevet direkte afhængige af træningen – og fordi de brænder for samværet. Som jeg brænder for at dele ud af min viden og erfaring, for at give dig lige netop det, du søger – og har brug for.


Det begyndte med en universitetsuddannelse inden for træning og kost i Australien, og siden underviste jeg i både Danmark og resten af Europa som international presenter og deltog desuden to gange i Miss Fitness. Jeg har siden lært, at ”less is more” – og glæder mig over at være milevidt fra dengang, hvor mine trusser sad uden på min lycragamache!


Jeg har med årene oparbejdet en bred vifte af træningsmetoder og har blandt andet stor erfaring med træning af dårligt knæ, hofte, ryg og nakke samt vægttab. Med en stribe efteruddannelser inden for disse områder er jeg så at sige specialiseret i at gøre kroppen mere mobil, stabil, sund, stærk og glad – så den kan ældes med ynde.


Samtidigt har jeg udarbejdet en forskningsbaseret kostfilosofi, der forklarer, hvordan du kan spise dig til et stabilt blodsukker ved hjælp af en masse fibre, sundt fedt og protein. Her er intet forbudt. I stedet handler det om sund fornuft og – for mit vedkommende – engang imellem en god kage med en kop kaffe til.


For det hele handler om at nyde livet. Hele livet. Resten af livet. Jeg håber vi ses til begyndelsen på resten af dit liv – som naturligvis bliver den bedste del!